Dere kan sjekke inn fra klokka 14:00 på ankomstdagen.
Det er ikke nødvendig å melde i fra om ankomst – bare still dere på deres plass. 

Utsjekk innen klokka 13:00 på avreisedagen. 
Vi kommer ikke til å jage dere bort om dere står lengre, men dersom noen andre sjekker inn kl. 14:00 må dere kunne flytte dere raskt. 

Det trådløse nettverket hos oss heter «storviksanden«.

Nettverket er kryptert slik at alle gjester kan bruke internett sikkert.
Første gangen man kobler til blir man bedt om passord – dette er oppgitt i bestillingsbekreftelsen sendt på e-post ved booking. 

Det er trådløst nettverk med mange sendere på plassen. Senderne er plassert i lysmastene for å ikke komme i skjul bak andre sine biler. Det er best dekning om man sitter i synsvidde til en av senderne.

Om du har trøbbel med å koble til, kan du prøve å ta med nettbrettet/pc/mobil bort til servicebygget der det er god dekning. Det er spesielt første gangen man kobler til at det må være god dekning. Hvis du ikke kommer inn kan du prøve å spørre naboen om de kommer inn, og hvordan de har gjort det. Noen ganger hjelper det å prøve på nytt noen ganger før det løsner.

Sjekk en ekstra gang at passord er skrevet riktig.

Om du fremdeles ikke kommer inn, send oss en melding på epost eller via kontaktskjemaet der du sier hvilken plass du prøvde fra, cirka klokkeslett og hva slags mobil/nettbrett som hadde trøbbel. Vi kan da se i loggene til systemet og se om vi finner grunnen til problemet.

Det kan du selvfølgelig, gitt at du kansellerer den innen samme dag som du skulle ankommet. Det gir oss sjansen til å leie ut plassen til noen andre. 

Send henvendelser om refusjon per e-post til post@storviksanden.no eller benytt kontaktskjemaet her, så ordner vi det. 

Dersom du ønsker å bytte til en annen plass, så må du selv bestille den nye plassen du ønsker å stå på, og sende inn en henvendelse om refusjon av bestillingen av den gamle plassen per e-post til post@storviksanden.no eller via kontaktskjemaet her.

Kontakt oss

Dersom du ikke finner svaret på ditt spørsmål her, så kan du alltids kontakte oss.

Fortrinnsvis per e-post til post@storviksanden.no, eller via kontaktskjemaet her

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV


Da kan du få med deg arrangementer på Storviksanden Camping!
På planen står konserthelger, utflukter og spennende opplevelser!